Med erfarenhet från världsmetropoler som L.A, Miami, New York, London och Dubai arbetar vi tillsammans för att skapa Sveriges främsta event på hög internationell nivå.

Vi är ett team som tillsammans har en gedigen erfarenhet av evenemang och att driva exklusiva restauranger, barer, nattklubbar och hotell världen över. Genom ett stort engagemang och hårt arbete har vi kommit ditt vi är och skapat Bubbles Event.

Genom en övertygelse om att våra gäster förtjänar mer och ännu bättre arbetar vi för att skapa event över förväntan. Bubbles Event kan tillgodose alla era behov samt uppfylla alla kriterier och önskningar vid planering och utförande av ert arrangemang. Vår oklanderliga historia av att driva event i världsklass med marknadsledarna i några av världens största och mest trendiga städer saknar motstycke i Sverige.

Oavsett om ni planerar en intim födelsedagsfest, företagsfest, bröllop, modevisningar, välgörenhet, filmpremiär, produktlansering eller barnkalas kan vi tillgodose era förväntningar på bästa sätt!